Jag ska på mässa!

image338
Jag har nämnt det förut men nu vill jag göra det igen. Jag ska på Trädgårdsmässa i Sollentuna om två veckor. Hoppas de har många fina och spännande lökar... vad jag ska shoppa!! Sedan ska de visst också ha inredning för uterum... hrm.... kanhända något fint slinker med.... Sedan lär jag ta ett och annat foto, idéutställningarna verkar inspirerande. Ni som är trädgårdsintresserade, kolla gärna in tema för utställningarna här!

Trädgårdskurs imorgon. Ikväll ska jag rita tomtkarta.... jag har ju en del redan men jag tror det får bli en ny =))

Tisdagstema Längtan

image337
image336Jag fuskar ofta vid tisdagstema. Letar gärna bland "gamla" bilder. Jag har såklart förstått att grundtanken är att man ska ut och vara kreativ i stunden... Men denna gång kändes det nästan legitimt att leta bland gamla bilder. Kanske förutsägbart, men hallå, det är klart att jag längtar efter sommar.... efter blått, rött och grönt. Färger det är väldigt ont om just nu =)

Tisdagstema hittar du här

Tema - Trädgård i vintervila

image334
Vintern är sig inte lik. I februari brukar vi ha det ganska kallt men istället för rimfrost i ögonbrynen möts man av milda vårvindar... Jag hann dock fånga några bilder av trädgården innan träden blev snöfria och kan fortsätta mitt lilla vintertema... sporadiskt men envist =)

På måndag börjar jag trädgårdskurs, det ska bli fantastiskt kul och jag längtar verkligen... Dessutom läser jag nu 5 poäng Kreativt arbete med photoshop på Musikhögskolan. Jag har användning för det i jobbet och jag känner verkligen att jag skulle vilja öka kunskapen.... nu gäller det bara att hitta på något roligt "examens" projekt!

I övrigt går livet sin stilla gång  i snabbspolning just nu.... kram på er, hoppas ni alla har en härlig helg!

RSS 2.0