Tulpanlök i jorden



Var på Gotland i våras tillsammans med två goda vänner från Konstskoletiden. Tog massor med bilder, bland annat på denna tulpan. Tycker om tulpaner. Har planterat en massa lökar som jag hoppas ska överraska oss till våren. Nu längtar jag efter snö... och advent.

Oemotståndligt charmig


Ni tror mig nog inte och ni har alla skäl att misstro men nu är jag faktiskt igång igen. Har varit sugen ett bra tag men det har varit, och är fortfarande, så otroligt mycket som händer att jag faktiskt inte haft två minuter över. Är, efter ett års studerande på konstskolan i Sunderbyn, tillbaka på mitt jobb. Året har varit fantastiskt, det har betytt massor för mig såväl i mitt skapande som på ett lite mer djupare plan. Det känns nästan omöjligt att återge allt som hänt men det borde å andra sidan vara ett bra botemedel mot bloggtorka =) 

Mitt utbildande fortsätter nu på kvällstid, jag läser en kurs i grafisk formgivning på Berghs i Stockholm, en distansutbildning som mer än väl motsvarar mina förväntningar. Det känns också kul att vara tillbaka på jobbet, har ett roligt jobb och supergulliga arbetskompisar. 

Mellan varven målar jag tavlor och hade tänkt hinna med lite tygtryck men ack vad tiden inte räcker till... Har planer på att visa upp lite här på bloggen, vi får väl se när jag tar mod till mig. 

Helgens citat får bli lillebror 3 1/2 år; "Mamma, bilar älskar släpvagnar!" 
Ja, det verkar väl logiskt. Min son har en tendens att använda ordet älskar om ganska mycket just nu, vilket är oemotståndligt charmigt.

Oemotståndligt charmig är också allra nyaste kusinen som ni ser på fotot tillsammans med lillebror. Ett år har hon hunnit bli och har precis tagit sina första steg. Första tjejen efter fem grabbar av mig och mina systrar!

RSS 2.0