Dax för lite trädgård...

image271

Nu är jag tillbaka i trädgårdsarbetet. Kommer därför att visa lite bilder därifrån här framöver. Inte minst ser jag fram emot (?) att visa min nya grusade gång och stentrappa... när den blir klar, SNART!! Kan konstatera att det inte är helt lätt längre att utöva koncentrationskrävande sysslor med en 17 månaders MYCKET aktiv kille som ska ha med mamma på allehanda andra äventyr... TROTS att jag har försökt få honom med i arbetet med kratta och spade... =)

Nåja, det ska nog bli en trädgårdsmästare av honom till slut... tredje gången gillt...

Löken är en afrikansk lilja, visst är den vacker? Fler bilder kommer, det är inte det enda som blommar eller är vackert just nu...

PS är det någon mer än jag som alltid får kärleksöverskott när jag ser mina (eh, ja era i ert fall) sovande barn? Allt är förlåtet och jag kan inte förstå att jag någonsin igen kommer att bli arg på dem?? Det förfaller som helt otänkbart plötsligt och jag skulle vilja väcka dem och överösa dem med kärleksförklaringar (vilket jag förstås också gör i vaket tillstånd men ändå...)  DS

Kommentarer
Postat av: Under månljus och frost

Vilken otroligt vacker bild. Verkligen. Vackra färger och vackra små blommor. Får man fråga vad den heter? -jag menar den afrikansk liljan, men det förstod du nog...-s-
Jag blev verkligen förtjust i den där bilden. :)

2007-08-17 @ 00:17:22
URL: http://vinoli.wordpress.com/
Postat av: Lisa

Alltså du är ju bara em sån bra fotograf! Å det där med att vilja väcka barnen....vår sover i vårt sovrum än så det brukar bli en hel del förlåt-att-mamma-var-så-arg-imorgon-ska-vi-inte-bråka-kramar när man går och lägger sej...särskilt med lilla S som jag får bråka nästan jämt:).......

2007-08-17 @ 04:42:36
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se
Postat av: Karin A

Så härligt det blommar hos dig! Det ska bli jättekul att få se bilder från ditt projekt. Hoppas ni får en fin och kärleksfull :) helg!

2007-08-17 @ 08:54:42
URL: http://www.uteochinne.blogspot.com
Postat av: Lilla My

Håller med om de små liven.Går inte för sitt liv att förstå hur det går att bli arg på dem när man ser dem sova...men det går ju :-) och sen glömma bort det tack och lov.Du är en duktig trädgårdsmästarinna och fotografinna.Ha det bra!

2007-08-17 @ 09:13:23
URL: http://myslivochhem.blogspot.com
Postat av: Liza

Så vackra bilder, blev särskilt förtjust i Afrikas lilja, undrar om den skulle klara sig ute i stugan.. är den ömtålig?? Det kan blåsa rätt hårt därute ibland.
Kram!

2007-08-17 @ 09:13:44
URL: http://vardagslycka.blogg.se
Postat av: Barbro

Vinoli: ehhh... jag vet inte om den har något annat namn, kan inte det latinska, vet bara att den finns i blått och vitt. Jag har en vit på tillväxt... men den får inga blommor i år... men den som väntar på något gott... =) Lisa: *skratt* härligt att höra att det är samma för dig =) tack, du är för gullig Karin: Tack, ja, det ska även bli roligt för mig...hahahahahaa
=)) MY: Tack snälla du!! Ha en trevlig helg! kram Liza: Ja lite kanske... på våren när jag tar ut den far den alltid illa av solstrålarna (såklart efter en mörk period i garaget..)sedan är det ju den långa stängeln med blommor... men jag tror nog att den skulle fungera på stugan, du kan ju alltid ställa den lite i lä...kram på dig med =)

2007-08-17 @ 12:27:12
URL: http://www.barbros.blogg.se
Postat av: Maria-Jag blommar

Men vilken läcker blomma den där afrikanska liljan!
Roligt att du håller på med grusad gång mm. Jag ska ju snart visa våran grusade gång och trappa (bara jag får tummen ur och hinner göra klart, trodde denna vecka men nej!)
Jag håller med, när knoddarna somnat så känner man hur mycket man älskar dem, om man inte hunnit med att känna det när de varit vakna och röjt på. Men när de ligger där fridfullt och snusar då blir man precis som du beskriver full av kärlek!

2007-08-17 @ 14:06:14
URL: http://jagblommar.blogspot.com
Postat av: Cina

Vilka fina bilder du bjuder på :)! Jag njuter! Känner igen precis i ditt P.S...De är så otroligt fina när de sover- ja annars också förstås, men det är fridfullt med sovande barn :).
Önskar dig en trevlig helg!

2007-08-17 @ 20:13:51
URL: http://cinamedmera.blogg.se
Postat av: Arga Mamman

Vilka fantastiska bilder - som vanligt... Jag njuter varje gång! Tja, visst är det tur att de är så söta när de sover... ;-) Synd bara att alla kvällar inte slutar med mys & gos... Ikväll åkte de i säng av bara farten när jag blev galen på deras bråk... Då känner man sig lagom nöjd med sig själv när man tittar på deras små ansikten där de ligger och snusar... :(
En ny dag imorgon!
Kram!

2007-08-17 @ 21:36:49
URL: http://argamamman.blogspot.com
Postat av: Lallis

Japp:) Här är en till. Man kan ståå och titta på de små älsklingarna hur länge som helst och bara känna att hjärtat smälter!
Vilka fina bilder!
Kram Lallis

2007-08-18 @ 07:56:09
URL: http://knasigamamman.se
Postat av: Karin

Ja igår efter ett besök hos goda vänner somnade lilleman i vagnen på väg hem. Då sa vi till varandra att vi nog måste ha det finaste barnet i hela världen. Lugn och fridfull låg han där och kärleken bara öser över en.

2007-08-18 @ 08:43:27
URL: http://hemochliv.blogg.se
Postat av: Johanna

Jättefina bilder! Jag sa precis till sambon igår kväll att även om man längtar efter att dottern ska somna på kvällen så att vi kan få mysa lite själva...Lika mycket längtar jag efter morgonen igen och att hon ska vakna...?!? Kram

2007-08-18 @ 10:03:38
URL: http://radhusidyll.blogg.se
Postat av: Annis

Tonåringar är helt underbara när de sover men det är alltid på morgonen...på kvällen sover jag och de är vakna. De brukar natta mig...;) Tror du att den tiden kommer?

2007-08-18 @ 21:18:00
URL: http://annis.blogspot.com
Postat av: Vicke

Ännu mera underbara bilder från din fantastiska trädgård!! Du är så himla duktig och skulle gärna få göra ett besök i vår;)
Ja visst är det så att de är så söta när de sover de små liven.
Kram

2007-08-18 @ 23:55:37
URL: http://www.vickes.blogg.se
Postat av: Vella

Men vilka fina bilder, gillar Afrikas lilja skarpt.. Nu väntar jag med spänning på bilder från dina nya trädgårds objekt!! Det är inte lätt att få något gjort då den lille springer åt ett annat håll eller gräver i "fel" rabatt, kan jag tänka. Jag håller fullt och fast med om dina tankar kring då de små har somnat, och det dåliga samvetet knackar en på axeln. De är ju bara såå underbara då de sover...ja annars oxå *ler*.

2007-08-19 @ 04:18:39
URL: http://vellasgarden.tradgardsblogg.se
Postat av: Sandra

Vilka fina växter, man blir verkligen inspirerad! Längtar till den dag man har sin egen trädgård.

2007-08-19 @ 22:00:49
URL: http://www.tjohalia.blogg.se
Postat av: Erika

Nu blir jag avundsjuk på riktigt!! Har väntat och väntat att min afrikanska lilja ska slå ut eller framför allt få en blomstängel.....lyllo dig ;)
Kan bara hålla med dig även när det gäller de sovande "änglarna". Kramis :)

2007-08-20 @ 08:05:58
URL: http://mrum.blogg.se
Postat av: Charlie

Blir helt salig av att läsa! Trädgård, funderingar, sådär härligt inspirerande. Tack för att du delar med dig, du åker in på Favorites! Har själv ingen direkt blogg att dela med mig av, men inspirationen kanske kommer :)

2007-08-20 @ 13:14:26
Postat av: Barbro

Maria: Javisst är den!! Åh vad spännande, jag är PRECIS klar, nästan, med min... nu får vi se om den håller... kram Cina: Jaaa, de skulle sova oftare =)=) kramar Arga mamman: Nej, då känner man sig en aning ångerfull... å sen är det ny dag med nya fighter... =) kramar Lallis: Slår mig plötsligt...jag måste fota mina sovande barn.. å så sätter man upp bilderna på ett strategiskt ställe så att man kan gå och titta på sina söta sovande barn just när man är som mest arg på dem...måste ju funka!!! =) Kram Karin: Precis så är det!! kramis Johanna: då måste det vara något fel på mig... för jag njuter!!! hahahahaaa... =) kram Annis: Nä, jag fattar inte vad du pratar om... fast i sommar har barnen nära på nattat oss... de har varit grymma på att vara uppe sent...jobbigt nu däremot =) kram Vicke: Du verkar ha en JÄTTEfin trädgård Vicke, med myggrum(?) och allt!!! kram på dej! Vella: Ja *skratt* han gräver allt han orkar.. dvs. gräver upp det jag just fixat till... men han är så söt så han är förlåten... Det är klaaaaart nu.... ska bara ut en sista sväng... *pust&stånk* kramar Sandra: Det är världens roligaste!! Du har mycket att se fram emot =)) Erika: Ja, den blommade först andra året. Då med två stänglar men i år är det bara en... kramar Charlie: Vad roligt med en ny besökare! Välkommen!!

2007-08-20 @ 20:46:21
URL: http://www.barbros.blogg.se
Postat av: Anna

Idag har jag hittat hit. I'll be back! :o)
Vilken trädgårds- och kamerapassion du har - underbart!
Det där med kärleksöverskottet vid blotta anblicken av sovande barn; det är John Blunds fel! Han kommer och gör dem så fridfulla, oskyldiga och så underbart, underbart söta.
Eller så är det precis så de egentlien är, och istället är det vi vuxna som är så upptagna med rutiner, regler och vardag att vi ofta glömmer...

2007-08-21 @ 14:05:28
URL: http://familjenjensen.blogg.se
Postat av: Maja

Vilka ljvuliga bilder du har tagit, inspirerande kollage!

2007-08-21 @ 17:57:45
URL: http://cactusvit.blogg.se/
Postat av: Mariakoden

Men har jag inte kommenterat nånting!!!????
Mysko...
Sovande barn är sååå söta....Min ...eller jag menar förståss VÅRAN son, sover med sin mamma....NEJ..jag menar sover med oss fortfarande.......
(Jag sov hos min mamma å pappa tills jag var 7 år)
Det är så mysigt...Dom är så fridfulla å söta.....
Hoppas allt är bra med er!
Här är det sista rycket inför arbetsvecka....=(
Ha det bra! Kram!!
Ps.
Jag sitter inte vid datorn hela tiden, däremot står den påslagen i köket så det är liiite för lätt att blogga......=)

2007-08-21 @ 19:41:22
URL: http://www.mariakoden.blogg.se
Postat av: Mia

Underbar!!

2007-08-22 @ 12:04:24
URL: http://hemochlycka.blogspot.com/
Postat av: Noaiben

Lovely site keep it i will be back that you.

2009-06-25 @ 13:57:27
URL: http://noaiben.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0